La salut de la teva vista

cosells-salut-vista_clinica-oftalmologica-penedes-web

Avui, dijous 13 d’octubre és el Dia Mundial de la Vista. 

I com que sempre ens ocupem de la salut de la teva vista hem volgut fer una infografia amb cinc consells bàsics perquè sigui més sana.

1. Revisa els teus ulls cada any amb un oftalmòleg. Descarta defectes de refracció com miopia, hipermetropia i astigmatisme o altres patologies que provoquen pèrdua de visió i ceguesa. Estalvia’t sorpreses desagradables

2. Desvia la teva mirada cap a un punt llunyà, durant 2 minuts, cada 20 minuts en cas de lectura perllongada. T’ajudarà a retardar l’aparició de fatiga ocular i minimitzarà el teu risc de miopització.

3. Aplica’t cada hora una gota de llàgrima artificial sense conservants en situacions que exigeixin una fixació visual atenta i prolongada ja que la freqüència del parpelleig disminueix i augmenta la evaporització de la llàgrima. Evitaràs l’enrogiment ocular, picor, sensació de cos estrany, i millorarà la teva qualitat òptica.

4. Treu-te les ulleres o lents de contacte quan hagis de llegir a curta i mitja distància si tens menys de 2 diòptries de miopia. La teva visió millorarà i serà més relaxada.

5. Utilitza sempre una bona il·luminació focal a la zona de lectura amb cert nivell d’il·luminació ambiental. El teu enfocament serà més precís i menys fatigant.

Pots descarregar-te la infografia dels consells aquí.

Demana

HoRA

Des d’aquí pots demanar hora.
Contactarem ben aviat per confirmar-la