La COP

La COP, Clínica Oftalmològica del Penedès va néixer al 2008 amb la il·lusió d’oferir un servei d’oftalmologia pioner a la comarca del Penedès. El Dr. Arcalís, oftalmòleg barceloní, porta més de 20 anys atenent pacients a Vilafranca del Penedès. Aquest projecte s’ha pogut dur a terme gràcies a la confiança demostrada pels seus pacients, i fruit del compromís i la professionalitat del Dr. Arcalís– avalada amb més de 30.000 cirurgies. A la COP, Clínica Oftalmològica del Penedès tenim la voluntat de ser el seu centre de referència en oftalmologia a la comarca.

Motius per a escollir-nos

Únic centre oftalmològic a la comarca

Professionalitat i experiència

Atenció personalitzada

La tecnologia més avançada

Finançament a mida

Promocions

Mútues

Finançament al 0%

Finançament total perquè t’operis ja mateix i paguis en còmodes mensualitats sense cap tipus d’interès.
Finança la teva operació a terminis sense cap cost afegit.

Vine i t’informarem!.

Promoció estudiants

Visita informativa

Les visites informatives que fem per a qualsevol cirurgia són gratuïtes. Totes!

Si tens qualsevol dubte, vine. Estarem encantats de donar-te complida resposta

Mútues amb les que treballem

Treballem amb les principals mútues i asseguradores mèdiques.
Desitgem que tu i els teus pugueu gaudir de la millor medicina privada al millor preu.

Clica i coneix-les!

Proves diagnòstiques i tecnologia

Campimetria

Instrument fonamental en l’estudi del pacient amb sospita de glaucoma o amb glaucoma establerta. Permet diferenciar entre hipertensió ocular i glaucoma. A més, mitjançant un sofisticat programa informàtic, el GPA (Glaucoma Progression Anaysis), analitza el risc d’evolució del glaucoma en el futur, permetent a l’oftalmòleg modificar el tractament del pacient en funció de les necessitats de cada moment.

CAMPIMETRE COMPUTERITZAT HFA II

Paquimetria corneal – paquímetre ultrasònic:

Mesura el grossor de la còrnia o paquimetría, sent un paràmetre fonamental per als pacients que han de sotmetre’s a cirurgia refractiva mitjançant làser.

PAQUIMETRE ULTRASÒNIC

OCT (Tomografia de Coherència Òptica):

La tomografia de coherència òptica, coneguda com a OCT, és un escàner d’altíssima resolució que permet obtenir imatges tomogràfiques d’estructures com la còrnia, la retina i el nervi òptic, per capes. És una eina fonamental pel diagnosi de malalties de la retina.

3D OCT-1 MAESTRO

Topografia i Aberrometria:

És l’equip de diagnosi més avançat per fer l’estudi preoperatori als pacients aspirants a cirurgia refractiva mitjançant làser. Permet seleccionar tractaments personalitzats depenent dels resultats obtinguts amb el topògraf d’elevació Orbscan i amb l’aberròmetre Zywave. El tractament personalitzat per a cada pacient optimitza al màxim la millora en la qualitat visual postoperatòria.

PLATAFORMA DIAGNÒSTICA ZYOPTIX

IOL Master:

Aparell de gran precisió pel càlcul de les lents intraoculars que s’implanten en els pacients que van a ser intervinguts de cataractes. És especialment útil quan es tracta del càlcul de les lents intraoculars multifocals, que exigeixen un resultat refractiu òptim per al seu bon funcionament.

BIÒMETRE LÀSER IOL MASTER

Biometria ultrasònica:

Facilita el càlcul precís de la potència de les lents intraoculars a implantar als pacients que han de ser intervinguts de cataractes.

Microscopi quirúrgic:

Aquest aparell ens permet realitzar petites intervencions  a la mateixa clínica i al moment, estalviant als nostres pacients desplaçaments innecessaris.

Autorefractòmetre binocular Acomodatiu (WAM-5500):

Sistema de càlcul de la refracció (graduació) i anàlisi de la còrnia computeritzat.

RESPONSABILITAT SOCIAL

Viatge del director mèdic a Ferreñafe:

El nostre director, el Dr. Arcalís, va viatjar al Perú –a la petita localitat de Ferreñafe–, amb la missió d’oferir servei a persones en situació d’extrema pobresa. Va realitzar més de 70 intervencions en 10 dies, a qui va retornar la mirada.

Ens quedem amb aquesta reflexió del Dr. Arcalís després del viatge:

“Penso que és de les coses més importants que he fet en la meva vida com a metge perquè, realment, et sents més metge com més gran és la necessitat de qui es troba davant teu”

Dia mundial de la visió:

En motiu del dia mundial de la visió de l’any 2016, el dia 13 d’octubre, la Clínica Oftalmològica del Penedès va obrir les seves portes per a oferir serveis gratuïts a persones amb pocs recursos econòmics, i patologies amb risc de derivar en ceguesa. 

Entre altres, vam prendre la pressió intraocular, analitzar l’agudesa visual i el fons d’ull, i fer el pertinent diagnòstic. Òbviament, totes les visites van ser totalment gratuïtes.

Inspirats pel cas de la Helen Keller (Tuscumbia, Alabama, Estats Units, 27 de juny de 1880 – 1 de juny de 1968), vàrem convidar a fer-se una revisió oftalmològica a totes aquelles persones amb pocs recursos. La Helen va ser la primera persona sordcega a obtenir una llicenciatura universitària.

La història de com la seva professora, Anne Sullivan va aconseguir de trencar l’aïllament causat per la manca de possibilitats de comunicació, permetent el desenvolupament complet de la noia s’ha fet famosa mundialment a partir de la pel·lícula El miracle d’Anna Sullivan (The Miracle Worker).

Va ser una autora prolífica, i va fer campanyes intenses en contra de la guerra, pel sufragi femení, els drets dels treballadors i el socialisme.

Us deixem amb aquesta inolvidable frase de l’autora:

“La vista es la función de los ojos, pero la visión es la función del corazón”
Hellen Keller

Demana

HoRA

Des d’aquí pots demanar hora.
Contactarem ben aviat per confirmar-la