Oculoplàstica - Estètica i rejoveniment oculofacial

Què és la oculoplàstica?

És la subespecialitat de l’oftalmologia que abasta totes les tècniques quirúrgiques per a la correcció reparadora o estètica de les parpelles, òrbita i vies llagrimalls

En què podem ajudar-te:

> Cirurgia de parpelles caigudes
> Aixecaments de celles caigudes
> Reposicionament de celles
> Bosses sota els ulls
> Correcció d’arrugues
> Refarciments facials
> Fils tensors
> Xeomin
> Botox

cirurgia parpelles
bosses ulls
bosses ulls i parpelles
Previous
Next

Oculoplàstica

Blefaroplastia – Cirurgia de parpelles / lifting d’ulls

Les parpelles sovint poden ser la primera àrea de la cara per a mostrar signes d’envelliment. Amb el temps, les parpelles superiors desenvolupen un excés de pell penjant que fa que les parpelles caiguin.

Les bosses sota els ulls apareixen quan els paquets de greix orbitari es concentren cap endavant, propiciant inflor palpebral i sensació de cansament.

Les celles també juguen un paper en l’envelliment de les parpelles superiors. Les celles baixes contribueixen al “encaputxament” de la parpella, especialment a les cantonades externes de les parpelles.

Blefaroplàstia superior

Quan apareixen plecs de pell en les parpelles superiors, els pacients senten una desconnexió entre la forma en què es veuen i com se senten. La reparació i el rejoveniment de les parpelles reverteix aquests canvis d’envelliment, al mateix temps que manté la forma natural de les parpelles de cada individu. L’objectiu de la cirurgia de parpelles superiors és restaurar un aspecte juvenil i energètic als ulls mentre es manté una estètica natural.

Durant una blefaroplastia de la parpella superior, es fa una petita incisió en la parpella superior i es retira l’excés de pell. El greix està estratègicament esculpida per a millorar el contorn de la parpella superior. La incisió es col·loca en el plec natural de la parpella superior, de manera que queda oculta a la vista. La blefaroplàstia de la parpella superior es realitza amb anestèsia local i els pacients van a casa després de la cirurgia i reprenen la majoria de les activitats a l’endemà.

Blefaroplàstia inferior – Bosses als ulls

Quan es desenvolupen les bosses de les parpelles, els pacients sovint tenen aspecte d’estar cansats tot el temps, fins i tot després d’una bona nit de descans. A la Clínica Oftalmològica del Penedès tenim molta cura a adaptar individualment l’enfocament per a pacients que busquen un rejoveniment de la parpella inferior d’aspecte natural.

Aixecament de celles / Reposicionament de celles

Molts pacients venen a la COP per a millorar l’aparença de les seves parpelles superiors i l’àrea del front. Sovint, una blefaroplàstia de la parpella superior pot corregir el problema. Però en alguns pacients, un front baix també contribueix a l’aparença encaputxada i pesada de les parpelles superiors. Utilitzem la tècnica d’elevació de celles endoscòpica per a tractar les celles caigudes i les parpelles superiors pesades en pacients amb celles baixes.

Què esperar

Durant la seva consulta, s’avaluaran els contorns i les característiques individuals de tota la seva cara perquè el rejoveniment de les vostres parpelles es fusioni perfectament amb la resta de la vostra cara.
També avaluarem la posició de les celles, ja que el descens de les celles sovint emplena les parpelles superiors, reduint així la distància des de la cella fins a les pestanyes.
I estudiarem la vostra la seva pell per a abordar les arrugues i els problemes de contorn, si fós necessari.

La cirurgia de blefaroplastia dura aproximadament una hora i el pacient pot tornar a casa en el mateix dia.​
Totes les formes de blefaroplàstia també es poden combinar amb un estirament de celles endoscòpic, rejoveniment amb làser i farciments injectables per a obtenir millors resultats.

Ptosis o parpelles caigudes

Reparació / rejoveniment de les parpelles

L’efecte de les parpelles caigudes pot ser tant cosmètic com funcional.  Normalment produeix obstrucció en la visió per sobreposició excesiva de la parpella a l’ull.

Què esperar

Som experts en el tractament de la ptosis. La correcció de la ptosis o de les parpelles caigudes s’aconsegueix estrenyent els músculs que obren els ulls. L’examen a la consulta ajuda a determinar on es col·locarà la tapa després de la cirurgia. La reparació de la ptosis sovint es combina amb la blefaroplàstia per a completar el rejoveniment de l’ull. Després de la cirurgia de ptosis, la tapa es pot obrir i tancar, i descansa en una posició natural i juvenil.

Oculoestètica

Neurotoxinas (Botox, Xeomin)

Correcció d’arrugues / refarciments facials / fils tensors

Conèixer l’anatomia de les celles i les parpelles per dins i per fora ens permet col·locar estratègicament Botox i refarciments exactament on tindran major efecte i es veuran completament naturals. L’exposició al sol, la gravetat i l’arrufament de celles duen a línies d’expressió, arrugues en el front i augment del pes de les celles i les parpelles superiors. Aquests canvis contribueixen a una expressió cansada, enfadada o trista que sovint no reflecteix la forma en què t’asseguis. Mitjançant l’avaluació del pacient, el nostre especialista procura que els resultats tinguin un aspecte completament natural i no exagerat. 

A més de la cura de la pell tradicional, Botox és una eina poderosa en la batalla contra les arrugues facials. Quan els músculs facials es contreuen, la pell supraiacent respon amb una arruga. Aquesta acció és responsable dels trets característics de les “potes de gall”, els solcs del front i les línies de l’entrecella. L’apliacació de Botox afebleix temporalment el múscul que es tracta. Les àrees tractades amb Botox romanen suaus quan somriu o arrufa les celles.

Què esperar

Millora de la nostra aparença i rejoveniment de la nostra cara.
El concepte erroni més comun sobre Botox és que la cara es veurà congelada i perdrà expressivitat. Quan es col·loca correctament, ningú hauria de saber que us heu tractat. El Botox ha de ser ser invisible, ha d’esborrar arrugues i afavorir l’aparença natural del vostre somriure i cara superior.

Demana

HoRA

Des d’aquí pots demanar hora.
Contactarem ben aviat per confirmar-la