Operar-nos els ulls amb làser: beneficis

Miopia, hipermetropia i astigmatisme són alteracions visuals provocades per una refracció incorrecta de la llum a la nostra retina. Per a corregir l’angle d’incidència de la llum a la nostra retina podem emprar ulleres, lentilles o operar-nos els ulls amb làser.

La cirurgia refractiva és una especialitat de l’oftalmologia dedicada a desenvolupar i aplicar les diverses tècniques quirúrgiques que permeten eliminar o superar els defectes de la refracció ocular.

Operar-nos els ulls amb làser: beneficis

Els beneficis de la cirurgia ocular refractiva són molts i incideixen sobre molts aspectes de la nostra vida. Tots aquests i d’altres, que cada un de nosaltres va descobrint dia a dia seguit d’operar-se, augmenten la nostra qualitat de vida i la nostra felicitat.

Aquests beneficis els trobem sobre 6 grans àrees:

Salut

Tornem a veure-hi sense necessitar elements artificials per a fer-ho. Canvia la forma de la còrnia en el nostre ull i es corregeix permanentment la graduació.

Sense cefalees ni mals de cap
com a conseqüència de graduacions no ajustades a la nostra necessitat.

Els nostres ulls estan més sans
ja que no hem de dur les lentilles més hores de les recomanables.

Evitem problemes posturals i dolors musculars
com a conseqüència de, per exemple, haver d’atansar-nos massa per no veure-hi bé.
Qualsevol problema de refracció es pot tornar a operar si després de molt temps tornéssim a patir-lo.

Funcional

Correcció immediata de miopia, astigmatisme o hipermetropia. Recuperem la nostra visió en el mateix acte quirúrgic. Entrar a un quiròfan, sortir en 30 minuts i tornar a veure-hi perfectament en qüestió de dies, sense dur ulleres ni lentilles sembla màgic però no ho és. És una realitat a l’abast de tothom.

Sense risc de pèrdua momentània de visió
per haver perdut o haver-nos deixat les ulleres o les lentilles. Quantes vegades us ha passat de deixar-vos les ulleres quan dueu lentilles? O perdre una lentilla en el pitjor moment?

Ni miopia ni presbícia
. En el cas d’haver-nos operat fa força temps i si ens tornés una lleu miopia, podem tornar a operar només un ull. D’aquesta manera deixem un ull miop (l’ull no dominant o ull lector) que compensarà la presbícia o vista cansada, i operarem l’altre ull, l’ull dominant, que ens permetrà gaudir de una bona visió de lluny. El resultat és que podrem enfocar perfectament a qualsevol distancia sense ulleres ja que ho farem amb un o l’altre segons sigui el cas.

Comoditat

La nostra comoditat i confortabilitat augmenten exponencialment per no haver de dependre d’elements artificials per a veure-hi bé. Només ens cal obrir els ulls. D’altra banda si pel que fos ens entres un cos estrany a l’ull com pols, pestanyes o qualsevol altre, és molt més ràpid i còmode treure’l i netejar si no duem res que si, per exemple, duem lentilles.

Habilitació immediata per a esports i activitats
. Podrem jugar a bàsquet, esquiar, fer submarinisme, capbussar-nos o pujar a una atracció veient-hi perfectament i sense haver de patir.

Els nostres ulls no s’entelen o s’embruten
con ho fan les ulleres per canvis sobtats de temperatura o per l’efecte de les mascaretes o les lentilles si les duem moltes hores.

Estètica

Recuperem la nostra mirada. Els ulls es veuen més vius i expressius. No hi ha cap vidre que oculti o esborroni la nostra manera de mirar. Tornarem a lluir-los com el primer dia i això es nota.

Ulleres de sol i complements. Tornarem a dur ulleres de sol sense graduar i altres complements. Imagineu la col·lecció d’ulleres de sol que podríeu tenir!

Maquillatge. El primer benefici d’operar-nos els ulls amb làser en aquest aspecte és que podrem maquillar-nos amb total comoditat i efectivitat. Podrem delinear línies, aplicar rímel o ombres d’ulls sense necessitar un mirall d’augment. El nostre acte serà molt més eficient ja que veiem perfectament què estem fent encara que no duguem ulleres o lentilles.

Econòmica

Estalvi de diners. Només cal fer el “compte de la vella” per adonar-nos que a mig termini operar-nos els ulls ens surt molt a compte econòmicament. Si sumem el que costen les lentilles i els líquids per a desar-les o el que valen unes ulleres amb una muntura que ens faci patxoca i uns bons vidres ens adonarem que la inversió en va a favor de totes totes.
I tot això sense valorar majors despeses en cas de substitució, pèrdua o trencament d’algun element.

Estalvi de temps
. En quant valorem el nostre temps? Temps que ens passem anant a comprar lentilles, líquids, ulleres. Temps en revisions i noves graduacions. Doncs aquest temps el podreu dedicar a altres activitats de les que, de ben segur, gaudireu més.

Psicològica

Autoestima a l’alça. Funcionem molt millor i ens veiem més guapes i guapos. L’efecte que provoca en nosaltres és que augmenta significativament la nostra autoestima. Això és així, res com veure’ns més potents i estètics per a arrencar-nos un bon somriure.

Autoconfiança que creix
com a conseqüència directa de l’augment de la nostra autoestima i de les nostres habilitats millorades.

I tot això junt ens fa més feliços i felices!

Característiques de la cirurgia ocular refractiva

✔ Ambulatòria: no hem d’ingressar a cap hospital
✔ Mínimes molèsties durant la intervenció
✔ Immediata: en el mateix acte es corregeix la graduació
✔ Segura: el guiatge per làser és del tot precís
✔ Estable: la correcció acostuma a ser definitiva
✔ Ràpida: operem els dos ulls en 20 minuts
✔ Fàcil postoperatori: podrem tornar a les nostres activitats en, com a màxim, 24-48 hores

Tothom pot operar-se els ulls amb làser i tornar a veure-hi bé. Només cal ser major de 18 anys, tenir una graduació estable i exempta de patologies oculars

A la COP us farem una revisió oftalmològica completa i totes les proves que calen per a assegurar l’èxit de la intervenció. Us esperem!

Demana

HoRA

Des d’aquí pots demanar hora.
Contactarem ben aviat per confirmar-la